Nyhet

Uppdatering från boxningsherrarnas OS-kval

Idag avverkades tre svenskmatcher i OS-kvalet i Baku. Yohannes Berhane, Oliver Flodin och Mustafa El-Molla gick samtliga match med varierat resultat. Endast en utav de tre höll sig kvar i resan mot OS-plats.

Oliver Flodin förlorade den andra matchen mot den forne Europamästaren Balazs Bacskai med 0-3. Enligt förbundet ska Oliver ha hämmats av en axelskada han dragit med. Yohannes Berhane lyckades däremot vinna sin inledande fight mot irakiern Ammar Jabbar Hasan. Yohannes nästa match blir mot en mexikansk boxare på tisdag.I den tredje och sista svenskmatchen blev det tyvärr ytterligare en förlust då Mustafa El-Molla föll mot EM-tvåan Darren O’Neill med 0-3.

Förutom Yohannes match på tisdag så boxas även Leon Chartoi på måndag mot en thailändsk boxare.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer