Nyhet

Svensk medaljskörd på ADCC i Ungern

Det blev medaljkalas över det svenska submission wrestling-landslaget när man i helgen tävlade i Ungern. Tre plus två medaljer är knappast illa pinkat!

Den 11:e juni organiserades ADCC Hungarian 4th Open i den ungerska staden Budakalász. Det svenska SW-landslaget hade flera tävlande på plats och utgången i tävlingarna får räknas som framgångsrikt då man plockade två guld, ett silver och ytterligare två silver i öppen viktklass.

David Berg och Gabriella Ringblom bärgade gulden och Omnid Mosavi silvret. I öppen viktklass kammade Erdem Erdal hem silvermedalj, som hade kunnat varit ett guld, då han blev bortdömd och förlorade på en varning i finalen. Utöver ovannämnda guld tog även Gabriella ytterligare ett silver i öppen viktklass.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer