Jack Hermansson till UFC !

Cage Warriors mellanviktstitelhållare, Jack Hermansson, har drömt om UFC länge. Han har kammat hem vinst efter vinst, men ingenting har hänt. Länge har det har det spekulerats kring när han ska få signa med UFC. Egentligen har det bara varit en fråga om tid.

Nu är den dagen äntligen här. Enligt Cage Warriors har nu Jack ”graderat” till UFC. Han blir då den 71:a från Cage Warriors som går över till UFC.

Hermansson har för närvarande ett record på 13-2. Två av 13 vinster har kommit via domslut. Med andra ord så har han avslutat elva av 13 vinster! ”The Joker” kommer från en vinstsvit på åtta raka segrar, och har förutom CWFC gått match på bland annat Bellator och Venator.

Lycka till önskar Fightermag!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer