Nyhet

UFC on FOX 19: Presskonferens och bonusar

Som efter alla galor ska en presskonferens hållas och bonusar ska utdelas, så även efter UFC on FOX 19. Nedan hittar ni både presskonferensen och svaret på vilka som kammade hem bonuspengarna från natten gala.

Preformance of the Night kammades hem både av Glover Teixeira och Michael Chiesa. Teixeira för sin KO-vinst mot Rashad Evans i rond 1 och Chiesa för den rear-naked-choke i rond 2 som gav hon vinsten mot Beneil Dariush.

Fight of the Night delades ut till Elizeu Zaleski dos Santos och Omari Akhmedov som även var galans första match för kvällen. Matchen slutade med vinst för Elizeu Zaleski dos Santos i rond 3 efter en framgångsrik offensiv i rond 3.

Fighterpodden avsnitt 63: Ett nytt decennium och vi pratar pratar kampsportens framtid

Kommentarer