Nyhet

Zebaztian Kadestam försvarar PXC-titeln

Två nordiska fighters drabbas samman om drygt tre veckor, i en match om PXC-bältet. Men mötet kommer däremot inte att ske på nordisk mark utan i Filippinerna.

Både Zebazstian Kadestam (7-2) och Glenn Sparv (12-3) slipar säkerligen på matchformen inför deras sammandrabbning den åttonde april, då killarna kommer att göra upp om bältet i Pacific Xtreme Combats weltervikt.

Kadestam, som är PXC:s nuvarande titelpojke i weltervikt, kommer senast från en förlust via delat domslut mot Håkon Foss på IRFA 9. Nu hoppas han säkerligen på revansch mot denne finländare. Sparv kommer dock från en trevlig matchtrend med hela fem raka vinster. Två via TKO, två via domslut och den senaste via en choke mot Kazuma Maruyama i september förra året.

Här kan ni se Zebaztians senaste match för PXC då ha besegrade Han Seul Kim via TKO i den andra ronden.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer