Nyhet

Första knockoutvinsten för Royce Gracie

49-årige BJJ-artisten Royce Gracie var bland de första att gå match i UFC. Han var i UFC redan från första galan 1993 till den femte. Sedan gick karriären över till Pride, K-1 premium, UFC igen och nu Bellator.

Under Bellator 149 inatt gick Royce Gracie match mot Ken Shamrock för tredje gången. Detta var hans första match sedan 2007 – En match som han vann via TKO redan i första ronden. Det var dock inte Shamrock nöjd med, i och med att domaren missat ett knä mot skrevet innan slutsekvensen, och inte stoppat matchen för att ge honom fem minuters återhämtning.

Detta blir Gracies första vinst någonsin via TKO. Han har under sin långa karriär endast gått 17 matcher. Av dem har han vunnit 15. 12 via submission, två via domslut och nu en via TKO.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer