Nyhet

Trophys huvudmatch rattad och klar

Då var det klart. Snabbare än vad en själv trodde. Yosef Ali Mohammad möter 33-årig dansk i Trophy MMA’s huvudmatch.

”Det kommer bli ett krig utan like och jag är så uppspelt att vara tillbaka där allt började”.

Så formulerade Nick Barnø (3-0) sig efter att huvudmatchmötet mot Yosef Ali Mohammad på Trophy 8 offentliggjordes tidigare i eftermiddag. Nick som gjorde proffsmatchdebut på galans fjärde upplaga återvänder alltså nu till Trophy för att stå som kvällens avslutande akt.

Nick är tidigare obesegrad och har gått match på Golden Ticket Fight Promotions och Gorilla Warfare Fighting Champonship där han vunnit båda sina matcher på TKO i andra ronden. Nu möter han alltså Muhammad i ett tungviktsmöte den 26:e mars i Malmö.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer