Nyhet

Sanny Dahlbeck i SM-final

Sanny Dahlbeck är, inte alltför oväntat, vidare till final i 2016 års thaiboxnings-SM. Fightern från Odenplan Fightgym imponerade i bägge sina matcher fram till morgondagens finalavancemang. Sannys beskriver hittills sin insats med en tumme upp!

Dag två av SM pågår fortfarande och drygt tio matcher återstår. Men redan nu står det klart att Sanny Dahlbeck gått till final i viktklassen -71kg. I sin första match lyckades han besegra Magnus Andersson via RSC liksom i match nummer två mot Ittipon Sriboontum.

”Two wins today, first fight head kick KO in the third round. Second fight body punches and a flurry finished it. Finals tomorrow #OPFG has 3 fighters through to the finals and we’re waiting for Johanna and Patricia ’s fights”, säger Sanny via sin Facebook.

Han två vinster innebär såklart att han kommer gå match under finalsöndagen, som inleds i morgon klockan 15:00. Glöm inte att ni kan se finalmatcherna via livestream här!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer