Nyhet

Ilir Latifi går match på UFC 196

Twitterutmaningen blir tydligen verklighet. Ilir Latifi bekräftar nu uppgiften och matchen mot Gian Villante är ett faktum.

Fighten mot Sean O’Connell ligger minst sagt i färskt minne. Det är ju trots allt bara drygt två veckor sedan Ilir Latifis 30-sekundersvinst… Och utan att ta någon längre vila bekräftar nu Latifi att han kommer att gå match, igen, mot mannen som utmanade honom via twitter. Vi pratar såklart om Gian Villante.

Villante som är rankad som nummer 14 kommer att möta Latifi, själv 15:e platsrankad, den 5:e mars under en gala som förmodligen kommer att hypas hårt.
UFC 196 dos Anjos vs. McGregor.

”Jag är redan i bra form och jag har inte dragit på mig några skador under matchen. Det är alltid skönt med lite längre återhämtning och semester, men ibland finns inte tid för semester. Man måste ta de chanser man får. Jag tar den och kör, det finns inte tid att tänka”, säger Ilir till Aftonbladet.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer