Northcutt motståndare ersatt inför nästa helg

Sage Northcutts motståndare inför UFC on FOX 18, Andrew Holbrook, är skadad. UFC har därför, givetvis, styrt upp en ny motståndare åt Northcutt. Tvisten på det hela är att matchen även kommer gå i en ny viktklass.

Nästa UFC gala på tur är UFC on FOX 18 den 30:e januari där huvudmatchen går mellan Anthony ”Rumble” Johnson och Ryan ”Darth” Bader.

Med på kortet finns också den potentiella guldkalven Sage ”Super” Northcutt vars utgångsläge förändrats sen sist. Han byter nämligen både motståndare och viktklass. Så, ut med Andrew Holbrook och lättvikten och in med Bryan Barberena och weltervikten. Detta då Holbrook tvingats att dra sig ur mötet på grund av en skada som uppkommit. Viktklassbytet säg bero på att Barberena tar matchen med endast en veckas varsel. Både Northcutt och Barberena hör båda vanligtvis till viktklassen lättvikt.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer