Nyhet

Jedrzejczyk och Gadelha står troligtvis som coacher för TUF 23

Uttagningen för den 23:e säsongen av TUF skedde för drygt tre veckor sedan och inkluderade både damernas bantam/ståviktsdivision och herrarnas lätta tungviktsdivision. Säsongen kommer att spelas in i januari, och ha premiär i april.

Titelhållaren i damernas stråvikt, Joanna Jedrzejczyk (11-0) , har nu uttalat sig om att hon nästan är helt säker på att hon kommer att coacha TUF 23 – tillsammans med Claudia Gadelha (13-1). Även Tecia Torres har uttalat sig om att detta ska stämma.

Polskan Jedrzejczyk har tågat in i UFC, och imponerat stort. Mycket tack vare hennes enastående thaiboxning. Hon har bland annat totaldominerat både Carla Esparza och Jessica Penne genom detta.

Claudia Gadelha:s enda karriärförlust kommer via ett delat domslut mot Joanna Jedrzejczyk för över ett år sedan. Matchen var en jämn sådan, och Gadelha själv anser att hon vann den. Hon har även försökt få en re-match mot titelhållaren, men det har inte blivit av. Re-matchen kan vara nära, om dessa två blir bekräftade som coacher för säsongen.

 

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer