Nyhet

Fedor gör comeback mot 28-årig kickboxare

Det har bubblat rykten och hörsägner om vem, nästan vad, som ska möta Fedor Emelianenko i comebacken. Nu verkar det som spiken äntligen är slagen i kistan.

Ariel Helwani från MMA-fighting var tidigt ute med att sia helt korrekt. Redan i oktober sa han sig veta att Jaideep Singh skulle bli Fedors motstånd på Rizin FF den 31:a december. Något som visade sig stämma. Rizin Fighting Federation gick nämligen ut med uppgiften under en presskonferens inatt, svensk tid.

Vem är då denna Jaideep ”Heart” Singh? Han är 28-årig tungviktskickboxare och MMA-fighter som erhåller ett imponerande kickfacit på 40-10. Hans MMA-record är något tunnare där han endast gått två matcher men med maximal vinstutdelning. I hans senaste match mötte och besegrade han Carlos Toyota via TKO under Deep – 73 Impact.

Så, tillslut blev det alltså verklighet. Fedor Emelianenkos comeback. Motstånd, datum och plats är officellt. Nu väntar vi med spänning på om Emelianenko får ringa in det nya året med en vinst eller en förlust.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer