Trippla rekord för helgens UFC 194

I helgen blev det för mycket av det goda med tre UFC-galor på rad. Nästan som när magen säger stopp för alla tomteskum som ätits, men man ändå fortsätter att trycka munnen full.

 

Conor McGregor ställde i helgen till med en 13 sekunders show där han tokknockade Jose Aldo – vilket han tidigare förutspått (som vanligt). 13 sekunder är nu det snabbaste avslutet i en titelmatch inom UFC.

Ytterligare två rekord nåddes under helgens UFC 194.  Underkortet nådde 1.93 miljoner tittare, och hade som mest 2.38 miljoner tittare, vilket var under matchen mellan Urijah Faber och Frankie Saenz. Siffrorna är de högsta någonsin för ett underkort (inför ett Pay Per View event) på FOX Sports 1.

Biljettintäkterna inför galan nådde $10.1 miljoner, vilket är de högsta siffrorna hittills för en gala i USA. Tidigare sattes rekordet i Juli ($7.2 miljoner) för UFC 189 då Conor McGregor mötte Chad Mendes.

Resultat från:

UFC Fight Night 80

TUF 22 Finale

UFC 194

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer