Nyhet

Gökhan Saki återvänder till Glory

Längtan har varit stor efter Gökhan Saki:s återvändo till Glory. Där var han den förste att inneha organisationens bälte i lätt tungvikt som han vann på hemmaplan (Turkiet) i april 2014. Matchen är en väl ihågkommen sådan mellan honom och Tyrone Spong. Likt deras första möte, 2009, segrade Saki via avslut. Denna gången var det dock en benfraktur som satte stopp för Spong.

Efter ett år av inaktivitet fråntogs bältet av Gökhan Saki, och nu är det istället Saulo Cavalari som är titelhållare.

Glory verkar dock ha planer för 32-åringen som har över 80 matcher i bagaget. Under galan den 4:e december (Glory 26) annonserades Saki:s återkomst till Glory där han direkt kommer att få gå match om titeln han inte förlorade. Datumet för matchen mellan honom och Saulo Cavalari är ännu inte bestämt, men kommer troligtvis att ske i början på nästa år.

Organisationen passade även på att annonsera ett möte om titeln i mellanvikt. Artem Levin och Simon Marcus drabbade samman under Glory 21 för att göra upp om mellanviktstiteln, men då ödet låg i domarnas händer sträcktes bådas armar upp efter slutsignalen. En match oavgjord, och en match tidigare vunnen av Marcus. Nästa år möts dem igen. Tredje gången gillt.

levin vs. marcus

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer