UFC 194: Bonusutdelning

UFC 194 Aldo vs. McGregor är över och därmed även UFC:s mest hektiska helg sedan mannaminne. Fyra fighters belönades med varsin bonuspott som satte punkt för denna historiska helg.

Fight Of The Night.
Chris Weidman vs. Luke Rockhold

– UFC fick en ny mellanviktsmästare i matchen mellan Weidman och Rockhold där den sistnämnde fick sträcka sin näve i luften efter fyra ronder via TKO. Det blev en blodig strid där Rockhold sakteliga lyckades bryta ned Weidman till den punkt då domaren Herb Dean slutligen avbröt matchen vid 3:12. 50,000 dollar går därmed till både Weidman och Rockhold.

Performance bonuses.
Conor McGregor, Leonardo Santos.

– Conor McGregor gjorde det igen när han vann över Jose Aldo och han försätter därmed att skriva UFC-historia. Irländaren bröt Aldos 10 år långa vinstsvit och belönades med 50,000 dollar för det besväret.

– Leonardo Santos stod även han för en imponerade knock i den första ronden när han påminde Kevin Lee om vem som vann den andra säsongen av TUF Brazil. Värdet på Santos förödande högerslägga blev även det 50,000 dollar.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer