Nyhet

Ny match till Botnias bantamviktsklass

Det är inte ens en månad kvar innan Battle of Botnias startskott bränner av. Nu annonserar man ännu ett nytt möte i bantamviktsklassen.

Atomsfären på Umeå Energi Arena kommer säkerligen att bli just energisk. Man har flertalet intressanta och spännande möten där galans dramaturgiska kurva slutligen leder fram till huvudmatchen mellan ”hemvändaren” Niklas Bäckström (8-2) och bulgaren Georgi Stoyanov (19-8). Även David Häggström (7-2-1) finns med på matchkortet då han gör comeback efter ett tvåårigt uppehåll. Häggström gick sist match under Cage Warriors (CWFC 59) där han mötte Brett Johns (12-0) som också vann mötet via ett enhälligt domslut. Nu får Umeåbon David en ny chans mot Emil Hartsner.

Utöver det redan befintliga matchkortet så tillkännager Botniastaben nu ännu en match, bestående av Umeåkillen Fernando ”El Toro” Flores (1-1) som kommer att möta fransmannen Martial Seguy (2-1). Utöver detta nytillskott så väntar vi även med spänning på att Emil Weber Meek och Lina Akhtar Länsberg ska tilldelas matchmotståndare som i dagsläget fortfarande är ”to be annonced”.


FULLSTÄNDIGT MATHCKORT

Fjädervikt
Niklas Bäckström vs. Georgi Stoyanov

Bantamvikt
Emil Hartsner vs. David Häggström

Bantamvikt
Lina Akhtar Länsberg vs. TBA

Weltervikt
Emil Weber Meek vs. TBA

Weltervikt
Jonatan Westin vs. Gheorghe Gritko

Bantamvikt
Fernando Flores vs. Martial Seguy

Fjädervikt
Viktor Gustafsson vs. Kams Ekpo

Bantamvikt
Thomas Bäck vs. Souksavanh Khamphasath

Bild: Battle of Botnia

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer