Nyhet

Iman Darabi kämpade väl under Fight Night Finland

Matchen mot Minna Grusander spåddes att bli ”a clash of top nordic prospects”. Och det skulle krävas tre ronder för att skilja de båda nordiskorna åt.

Det var en Iman Darabi med ett välinställt sikte som efter invägningen till Fight Night Finland 10 uttryckte sig: ”The easiest cut weigh ever, 49,7 kg. Only the fun part left”. Och det roliga väntade inte på sig då det redan dagen därpå var dags för det nordiska toppmötet mot Minna Grusander, där finskan tyvärr blev numret för stort.

Inledningen kom att domineras av stående fighting i en mycket jämn första rond. I den andra och tredje ronden la dock Grusander in en extra växel vilket gav henne segern, via ett enhälligt domslut, i hennes proffsdebut. Imans proffsmatchfacit kommer, i och med förlusten, att uppdateras till 2-2.

Foto: Fight Night Finland

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer