Båda coacherna för TUF 22 klara

Den 9:e september är det dags för en ny säsong av The Ultimate Fighter där man denna gång kommer att ställa amerikaner mot européer. Dana White offentliggjorde under helgen att vi kommer att se en interimmästare i fjädervikt som coach för det europeiska laget.

Européer och amerikaner kommer alltså att mätas under höstens säsong av TUF och som coach för det amerikanska laget ser vi ingen mindre än Uria Faber (32-8). Efter helgen presenterades även coachen för det europeiska laget – den nykrönta interimmästaren Conor McGregor. Sedan tidigare ligger lite gammalt groll och pyr mellan coacherna där främst Faber varit tydlig i sitt förakt gentemot irländaren. Vem utav dem som lyckas fokusera bäst på sin uppgift och leda sitt lag till seger, det återstår att se.

Team McGregor och Team Faber kommer att innehålla 16 lättviktsfighters där ett UFC-kontrakt, som vanligt, ligger högst upp på prispallen och väntar. För dig som vill följa bataljen kommer avsnitten att sändas klockan 22:00, amerikansk tid, på FOX Sports 1 med start den 9:e september.

ELIN BERGVIK ERIKSSON

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer