Nyhet

What happens in Vegas… Dag 3

Veckan började inte helt som önskat, men det börjar nu gå åt rätt håll för MMA-landslaget. Här kommer en ny rapport från Team trainer Anders ”Taxi” Ohlsson på plats i Las Vegas.

Veckan började inte helt som önskat, men det börjar nu gå åt rätt håll för MMA-landslaget. Här kommer en ny rapport från Team trainer Anders ”Taxi” Ohlsson på plats i Las Vegas.

Som jag skrev igår är marginalerna små i MMA och vi har inte haft bra flyt de två tidigare dagarna.

Men så idag fick vi rejäl medvind med riktigt bra prestationer i buren som resulterade i två vinster och två förluster. Borde ha varit tre vinster för oss.

Cornelia gör en riktigt bra match där hon ligger lite efter i första ronden men tar igen det rejält när hon dominerar motståndaren på markan.

I tredje ronder åker Cornelia tyvärr på en armbar som hon är nära att ta sig ur men den sitter till slut ändå. En imponerande insats, framförallt med tanke på att hon enbart haft några veckor på sig att träna och förbereda sig för VM.

Irman går ett treronderskrig där vi och fler med oss var helt övertygade om att han vunnit rond två och tre. Tyvärr dömde poängdomarna annorlunda och Irman förlorar med 2-1. En otrolig kämpainsats och när man ser hur polacken ser ut efteråt inser man att fel hand höjdes efter den matchen.

Joel såg riktigt stark ut idag och kammade hem en övertygande poängseger.

Att höja tempot mer och mer ju längre matchen går är ett vinnande koncept och Joel är klar för morgondagens semifinal.

Även Serdar imponerade och dominerade sin motståndare på alla distanser matchen igenom. En poängseger som även den ger plats i morgondagens semifinal.

Imorgon är det också dags för Anja och Lisa att äntra buren och där slåss om lördagens finalplatser.

Eftermiddagen/kvällen rullar återigen på samma manér som tidigare dagar. Lite avslappning innan lätt genomblödsträning med Lisa. Dagen avslutades med samling och gemensam buffémiddag. Tyvärr var den friterade sushin slut idag!

Imorgon slåss vi om medaljer

Go Team Sweden

AV ANDERS ”TAXI” OHLSSON

image6 image5 image4 image3 image2

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer