Nyhet

Kampsportsveckan i Visby: Torsdag

Kampsportsveckan I Visby inleddes under torsdagen med träningsläger där thaiboxning och shaolin kung fu fanns representerade. Sanda som först varit planerat att ingå hade strukits på grund av för få anmälningar, men de tränande som var på plats uppvisade desto mer entusiasm och kämparglöd.

Karim Phetplai från 5-star Muay Thai och Peter Wetzelmayr från OneChai ledde thaiboxningen, och Shi De Jun och Xing Yongtao, bägge med bakgrunder från Shaolintemplet I Kina, ledde kung fu träningen. Över fyra timmars träning på två pass betades av under torsdagen I Solbergaskolan I en lättsam men hängiven lägerstämning.

shaolin1

Under fredagen väntar ytterligare träning, innan det på kvällen är invägning och presskonferens för Supremacy League 5 som väntar på lördagen.

TEXT OCH FOTO DANIEL BERONIUS

Mer om Kampsportsveckan hittar du här!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer