Nyhet

McGregor uppmanar till allas lika värde

UFC-stjärnan Conor McGregor stod under tisdagen för veckans kanske mest omtalade MMA-tweet, när han uppmanade alla irländare att rösta för jämlikhet i det kommande valet.

På fredag den 22/5 går irländarna till folkomröstning för att avgöra om samkönade äktenskap ska legaliseras i landet eller inte. I den pågående debatten kunde UFC-stjärnan Conor McGregor, sin vana trogen, inte hålla sig från att yttra sin åsikt offentligt.

Med sin nu omtalade tweet går han snäppet längre än andra genom att uppmana till att rösta för alla människors lika värde. Om den för McGregor något karaktärsbrytande skrivningen påverkat fansen positivt eller negativt lär visa sig.

Nästa gång vi ser honom i oktagonen är i matchen mot Jose Aldo i UFC 189.

TEXT: EVA HEDMAN

SBGI

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer