Nyhet

Georges St-Pierre medverkar i remake av filmen Kickboxer

Kultfilmen Kickboxer från 1989 med Jean-Claude Van Damme i huvudrollen får en ansiktslyftning och flera kända fighterprofiler står med på rollistan.

Kickboxer var JCVDs tredje stora roll jämte Bloodsport och No Retreat, No Surrender, och ingen kampsportsintresserad lär inte ha missat den gamla 80-talsklassikern. Kultfilmen får nu en uppdatering och ska enligt uppgifter kliva in i 3Dns värld.

I rollerna ser vi Georges St-Pierre som gör sin femte film, actionskådespelaren Scott Adkins samt brottaren Dave Bautista, känd från WWE och filmerna Riddick och Guardians of the Galaxy. Medverkar gör även Tony Jaa (Ong Bak, The Protector) och TJ Storm (The Punisher) medan Alain Moussi, en stuntman känd från bland annat Pacific Rim, White House Down och X-Men: Days of Future Past, spelar Kurt Sloane i huvudrollen.

Filmen planeras att släppas någon gång under 2015.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer