Nyhet

Inför UFC 181: Hendricks vs. Lawler

I helgen kommer flera av världens absolut främsta mma-fighters drabba samman i Las Vegas. Förbered dig med oss på fightermag.se!

I mars gjorde Johny ”Bigg rigg” Hendricks och Robbie ”Ruthless” Lawler en av årets bästa matcher. Efter fem ronder utnämndes Hendricks till segrare och ny welterviktsmästare. Direkt efteråt fick mästaren opereras för en skadad arm, och sedan dess har vi inte sett honom i oktagonen.

En mycket besviken Robbie Lawler återvände däremot till buren bara en dryg månad efter sin förlust mot Johny Hendricks. Efter att ha gått rakt igenom Jake Ellenberger vann han en jämn strid mot Matt Brown, och nu är det alltså dags för ”Ruthless” att än en gång få kämpa för guldet.

I co-main eventet ser vi Anthony ”Showtime” Pettis, en av MMA-världens mest spännande stående fighters, möta Gilbert Melendez. Anthony Pettis har varit ute ur leken sedan han skadade sitt knä i slutet av 2013, men han har inte legat på latsidan. I den 20 säsongen i räkningen av UFCs dokusåpa ”The Ultimate Fighter” har han coachat ett antal kvinnliga fighters mot sin motståndare Gilbert Melendez.

Melendez har inte fightats sedan oktober 2013, när han och Diego Sanchez utkämpade en sällan skådad slugfest i buren. Den gången vann Melendez, och nu får han chansen att fightas om lättviktsbältet.

Video-preview


Matchkort

Welterweight – Johny Hendricks (c) vs. Robbie Lawler [a]
Lightweight – Anthony Pettis (c) vs. Gilbert Melendez [b]
Heavyweight – Travis Browne vs. Brendan Schaub
Heavyweight – Todd Duffee vs. Anthony Hamilton
Lightweight – Tony Ferguson vs. Abel Trujillo

Preliminary card (Fox Sports 1)
Bantamweight – Urijah Faber vs. Francisco Rivera
Middleweight – Eddie Gordon vs. Josh Samman
Light Heavyweight – Corey Anderson vs. Justin Jones
Women’s Bantamweight – Raquel Pennington vs. Ashlee Evans-Smith

Preliminary card (UFC Fight Pass)

Bantamweight – Sergio Pettis vs. Matt Hobar
Featherweight – Alex White vs. Clay Collard

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer