Nyhet

”Shogun” tänker inte sluta fightas

Fansen vill att han ska lägga av, men legenden har andra planer.

Efter att Ovince St. Preux knockade Mauricio Shogun Rua på strax över en halv minut i helgen så var det många som hoppades på att den forne legenden skulle lägga handskarna på hyllan, men ”Shogun” tänker annorlunda.

– Jag förberedde mig väl för den här matchen, och det som svider mest är att förlora på det här viset, jag inte fick visa hur väl förberedd jag var, säger han via Facebook.

Den forne Pride-mästaren själv kallar förlusten för ett tekniskt misstag. han har nu förlorat fyra av sina fem senaste matcher, och hintar mot ett eventuellt byte av viktklass. Men en pension är det inte tal om.

– TUF Brazil, kanske ett byte av viktklass, men jag kommer att fortsätta kämpa, för att vinna är enkelt men att fortsätta fightas och överkomma hinder är vad som gör en sann fighter, säger han.

Joel Larsson

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer