Nyhet

Anthony Johnson är tillbaka efter problem med lagen

Alexander Gustafssons kanske största hot är redo för att börja fightas igen.

Allt är tydligen glömt och förlåtet. Anthony Johnson, som tidigare i år anklagades för flera fall av misshandel mot kvinnor, är nu klar för en comeback till UFC eftersom offret dragit tillbaka sin anklagan.

– Att fallet nu avskrivits, tillsammans med en oberoende undersökning som UFC gjort, tillåter Johnson att komma tillbaka till tävlan i UFC. Vi utforskar nu möjligheter för Johnson att gå match tidigt 2015, säger UFC i ett uttalande.

Med tanke på att Alexander Gustafsson just nu står utan motståndare och att en match mellan ”Rumble” och ”Mauler” var i stort sett färdigställd för en match i december, så är det en lågoddsare att det blir en match mot svensken härnäst för Anthony Johnson.

Joel Larsson

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer