Nyhet

Rashad Evans ska ”pröva” sitt knä i veckan – inför The Mauler?

Evans: ”Mitt knä är fortfarande svagt”

Ryktena om en match mellan svenske Alexander Gustafsson och Rashad Evans har florerat under en längre tid, men Rashad Evans verkar inte helt säker på att han är redo för match.

Båda fighters har varit drabbade av knäskador och gått igenom rehab den senaste tiden, och i en intervju med Ariel Helwani säger ”Suga” att knät fortfarande är svagt men att han ska ”se om jag kan ta mig samman”. Han tillägger att han ska träna hårt den kommande veckan för att testa hur kroppen svarar på belastningen.

Innan Jon Jones och Daniel Cormier utkämpat sin titelmatch så är Rashad Evans egentligen det enda alternativet för Alexander Gustafsson, eftersom Anthony Johnson, en annan farlig lätt tungvikt, fortfarande har problem med lagen.

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer