K-1 World MAX Finals gratis på K-1.tv

Buakaw Banchamek (tidigare Por. Pramuk) möter Enriko Kehl i K-1 World MAX-finalen och jagar en tredje mästerskapstitel. K-1 sätter upp en gala med större budget än på länge och presenterar ett tungt matchkort där bland annat Paul Daley gör sin K-1-debut.

Med 19 vinster och tre förluster är Paul Daley ingen nykomling till kickboxning men har hittills mest matchat hemma i Storbritanien med ett par avstickare till Italien och Slovenien. Han slog nyligen letten Artem Mironcev (32-3) men möter nu ett relativt okänd namn i Mohammad Ghaedibardeh.

Buakaw Banchameks karriär är lika lång som den är guldkantad. Han har sedan 2009 gått obesegrad i 32 matcher och har genom åren tagit 12 titlar och mött en who’s who i muay thai- och kickboxningsvärlden, med upprepande möten med bland andra Albert Kraus, Andy Souwer och Yoshihiro Sato. Kehl å sin sida må vara en relativ nykomling på scenen men har imponerat stort i sina senaste matcher. De två har mötts tidigare, i en match som Buakaw gick segrande ur efter tre hårda ronder. Det blir en mycket intressant återträff mellan en gammal veteran och en ung stjärna.

Galan bjuder även på en match mellan den koreanska titelhållaren Lee Sung Hyun och legendaren Andrei Kulebin.

Hela matchkortet ser ut som följer:

Buakaw Banchamek vs Enriko Kehl
Paul “Semtex” Daley vs Mohammad Ghaedibardeh
Rungravee Sasiprapa vs Dennis Puric
Andrei Kulebin vs Lee Sung Hyun
Maximo Suarez vs Tural Bayramov
Andre “Dida” Amade vs Li Yankun
Artem Pashporin vs Petmongkol Thor. Thesputin
Xei Lei vs Yoshimoto

Se eventet live på K-1.tv.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer