Nyhet

UFC 179: Aldo vs. Mendes

Många har nog inte riktigt hunnit smälta helgens UFC i Stockholm ännu. Men vi på Fighter tror att det bästa sättet att komma över en gala, trots många svenska förluster, är att se framåt mot nästa gala. Och nu vill vi uppmärksamma UFC 179: Aldo vs. Mendes.

Lördag 25:e oktober kommer UFC återigen till Rio de Janeiro i Brasilien för att återigen låta Jose Aldo och Chad Mendes göra upp om titeln i fjärdervikt. Till de få av er som missade deras första möte vill vi egentligen bara säga: se det! För att citera diverse UFC-promotors kan man lättast sammanfatta deras förra möte som ett krig fyllt med fyrverkerier. Och det finns inget som talar för att deras kommande drabbning kommer att bli sämre. Tror ni att resultatet kommer att bli detsamma som i deras första möte? Kommentera gärna och diskutera!

För att peppa lite inför galan bjuder vi på Fighter på en välgjord trailer/promo som har gjorts av ett fan:

Resterande del av fightcardet bjuder också på en del spännande möten, exempelvis får vi återigen se Glover Texerias släggor till nävar gå loss i buren, denna gång mot Phil Davis som sett vass ut på sistone. Hela fightcardet:

Featherweight – José Aldo vs. Chad Mendes
Light Heavyweight – Glover Teixeira vs. Phil Davis
Light Heavyweight – Fabio Maldonado vs. Hans Stringer
Featherweight – Darren Elkins vs. Lucas Martins
Lightweight – Carlos Diego Ferreira vs. Beneil Dariush

Welterweight – William Macario vs. Neil Magny
Lightweight – Yan Cabral vs. Naoyuki Kotani
Flyweight – Scott Jorgensen vs. Wilson Reis
Featherweight Felipe Arantes vs. Andre Fili

Lightweight Gilbert Burns vs. Christos Giagos
Lightweight Fabrício Camões vs. Tony Martin

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer