Boxningslegenden Manny Pacquiao köper in sig i ONE FC

Manny Pacquiaos boxningskarriär går så sakta mot sitt slut men han planerar en fortsatt verksamhet inom kampsporten, fast utanför ringen. Pacquiaos har nämligen köpt en liten andel i den Asien baserade One Fighting Championship (ONE FC).

Detaljerna kring affären är inte offentliggjorda. Men så här säger Victor Cui, Vd för ONE FC:

”Jag är väldigt glad. Det finns massor med anledningar till varför jag är så exalterad kring det här. För det första är Manny Pacquiao en sport ikon och att han är en del av vår organisation, att han äger en del och promotar ONE FC och sporten är väldigt stort för sporten i regionen. Det förmedlar medvetenhet och tillväxt.”

ONE FCs nästa gala blir den 29 augusti i Dubai. Nästa uppdrag för Pacquiao blir att försvara sin WBO welterweight titel mot Chris Algieri den 22 november i Macao Kina.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer