Nyhet

Glover Teixeira möter Phil Davis på UFC 179 i Rio: ”Jag vill gå om titeln igen nästa år”

UFC light-heavyweight fightern Glover Teixeira (22-3 MMA, 5-1 UFC) möter Phil Davis (12-2 MMA, 8-2 UFC) på UFC 179 i Rio de Janeiro Brasilien. Båda är rankade bland de tio bästa i viktklassen och Teixeira ser matchen som en språngbräda mot ännu en titelmatch.

I sin senaste match, på UFC 172, mötte Teixeira Jon Jones – en match som blev Teixeiras första förlust sedan mars 2005. Nu vill han inte ha fler förluster utan jobba sig tillbaka till en chans på titeln.

”Att fightas mot Phil Davis kommer bli grymt. Han är populär i Brasilien för att han redan har mött och vunnit över några brassar. Nu är det dags för mig att bevisa vad jag kan och börja klättra uppåt igen. Jag kommer att träna hårdare och fightas hårt. Jag vill fightas om titeln igen nästa år.”

Teixeira vs Davis blir co-main event på UFC 179. Main event är titelmatchen mellan José Aldo och Chad Mendes. Galan går den 25 oktober på Maracanazinho Gymnasium i Rio de Janeiro, Brasilien.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer