Nyhet

Johny Hendricks coach Marc Laimon: ”man behöver inte oroa sig för att bli knockad när man möter GSP”

Ingen i Team Takedown hoppar upp och ner av glädje över titel re-matchen mellan Robbie Lawler och Johny Hendricks men de verkar nöjda över att slippa gå igenom ett träningscamp inför att möta Georges St. Pierre igen.

Enligt Hendricks tränare, Marc Laimon, så behöver man inte oroa sig för att bli knockad när man möter Georges St. Pierre.

Laimon är inte jättenöjd över att det blir ett träningscamp inför att möta Robbie Lawler igen – Hendricks och Lawler möttes senast i mars i år – men hellre det än att behöva sitta och titta på och studera matchvideos med ”GSP” St. Pierre:

”En omedelbar re-match är alltid lite sådär men jag tycker att Lawler har förtjänat det. Han har varit på G ända sedan han förlorade mot Johny. Man kan inte säga att han inte förtjänar en ny chans på titeln. Det är bättre än att sitta och titta på forne UFC welterweight mästaren Georges St-Pierres matcher igen. Lawler hittar, även när han är skadad, ett sätt att knocka folk. En sådan kille håller dig på tårna.”

Hendricks tog emot en del stryk från Lawler när de möttes på UFC 171 i mars tidigare i år men ”Bigg Rigg” Hendricks mixade upp sitt game lite bättre än Lawler och tog hem domslutet. Dessutom körde Hendricks med en skadad biceps.

Hendricks och Lawler möts troligtvis i början på 2015 och det är ungefär då som St. Pierre börjar träna igen sedan han opererat knät.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer