Nyhet

Emil Hartsners motståndare för Trophy MMA IV klar

Trophy MMA IV ”Summer Break I” går på Amiralen i Malmö den 30 augusti och main event blir Emil Hartsner Frontier MMA vs Kamil Selwa Spartacus Rzesow.

I ett pressmeddelande kan man läsa om att polacken Selwa (5-3) fightas för första gången i Sverige. Senaste matchen gick han mot Alexey Vasilevsky på Prime Fighting Championship den 11 maj i år.

Selwa:

”Jag har alltid velat åka till Sverige – fantastiskt land med många grymma fighters och långa traditioner inom kampsport. Det är därför jag ser den här resan som ett nästa steg, en milstolpe, ett mål, eller ett berg jag vill bestiga. Min motståndare är talangfull och skicklig – en sann krigare. Jag är glad för utmaningen. Det är en ära för mig och mitt team. Jag är redo att nå upp till min potential, likaså är min motståndare – och det är det jag är mest förväntansfull inför”

Emil Hartsner är 5-1 i matcher och alla utom en vinst har kommit via submission. Den enda poängvinsten han har är mot den välkände och framgångsrike thaiboxaren och numera också MMA-fightern Martin Akhtar från Malmö.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer