Nyhet

The Rock om Brock Lesnar och om Ronda Rousey vs Gina Carano

Dwayne ”The Rock” Johnson jobbar nära flera av MMAns stora stjärnor. När han gjorde Fast & Furious 6 hade Gina Carano en roll och i Fast & Furious 7 är UFC s bantamweight mästarinna Ronda Rousey med. Vem gillar han bäst och vem tror han skulle vinna i match mellan de två? Fler frågor får han i videon ovan.

”Kom igen, ni kan inte ställa den frågan. Det är som om ni frågade mig vilken sida av mitt snygga ansikte jag gillar mest. Det är så klart omöjligt att svara på.”

”Ronda är speciell. Hon är mästarinna med driv och arbetsmoral. Att gör det hon gör, att vara mästarinna och balansera det med att vara lika bra på filmduken kräver sin kapacitet. Det är så fräckt att se henne åstadkomma allt detta och se henne flytta berg.”

”The Rock” Johnson pratade också om Brock Lesnar och hans byte från pro-wrestling till MMA.

”Jag pratade aldrig med Brock när han bestämde sig för att börja tävla i MMA. Vi har varit bra kompisar i många år och han visste att jag supportade hans beslut. Att åstadkomma vad han gjorde och bli UFC heavyweight mästare på så kort tid är ju galet bra.”

Johnson följde inte Lesnars exempel men tanken slog honom:

”Jag hade tankar på det förr men sedan kom jag ihåg att jag inte gillar att bli slagen i ansiktet. Skämt åsido, jag har gränslös respekt för MMA och den disciplin som krävs för att bli mästare. Det bästa sättet jag kan stötta krigarna är genom min support.”

En annan av Johnsons favoriter är Anthony Johnson (17-4 MMA, 8-4 UFC) som går co-main event på UFC on FOX 12 mot Antonio Rogeiro Nogueirua (21-5 MMA, 4-2 UFC) på lördag.

”Jag har alltid ögonen på mästarna, särskilt när det gäller heavyweigt och light heavyweight. Cain Velasquez är ett djur med ett hjärta och kondition som gör att jag vill springa genom väggen kl 03 på morgonen och gå och träna. Min kompis Jon Jones är en väldigt speciell fighter som kopplar ihop fighting och artisteri som ingen annan. De är båda väldigt inspirerande fighters och mästare som har riktigt tyngd i MMA-världen.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer