Nyhet

Jonatan Westin signar med Cage Warriors

Jonatan Westin (6-2 MMA) har signat ett fem matchers-avtal med Cage Warriors. Förutom en KO-förlust (efter 7 sekunder in i första ronden) mot Robert Radomski på Vision FC i maj 2012 har Westin som tävlar i welterweight vunnit sex av sina sju senaste matcher.

Westin vann Scottish Fight Challenge titeln genom att strypa ut Dan Hope på SFC 5 ”Rivals” 2011. Senast Westin fightades var i december på Trophy MMA 3 där han drog ut Grzegorz Lipski via guillotine 36 sekunder in i första ronden.

Westin:

”Cage Warriors har en tuff och väldigt bra welterweight klass och jag ser fram emot att bli en del av den och göra debut i organisationen.”

Westin kan gå sin första match den 23 augusti när Cage Warriors för första gången går i Sverige. Arena blir Solnahallen i Stockholm.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer