Nyhet

Phil Baroni om Karo Parisyan: Jag ska spränga hans huvud

Nu på fredag, 25 juli kommer Bellator 122 äga rum i Kalifornien. Karo Parisyan (23-10-0) möter då Phil Baroni (15-17-0). Main eventet för kvällen är mellan Andrey Koreshkov (16-1-0) VS Adam McDonough (11-0-0).

Baroni skriver bland annat detta inför matchen:

”Jag är tillbaka på OKG , One Kicks Gym. Jag vet i f*n vad som fick mig att lämna från första början. Jag känner mig hemma nu. Jag var hemlös i flera år , och det inser jag nu. Jag är starkare, hårdare och i mycket bättre skick nu. Jag ska spränga den j*vla killens huvud. Jag är i mitt allra bästa och på fredag kommer ni att få se.”

”Sporten har utvecklats väldigt mycket sedan jag klev in i octagonen för första gången, det var inte ens helt lagligt då. Det fanns ingen media, det fanns inga titlar. Bara en massa grova grabbar som ville visa världen hur tuffa dom var. Det var enkelt, det var en rå blodsport.”

”Det finns ett fåtal av oss kvar. När BJ Penn hängde upp handskarna på hyllan kallade vissa det för ett slut på en era, men det är det inte.”

”Missa inte min match mot Karo Parisyan på fredag, ni kommer få se två verkliga pionjärerna fightas.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer