Matt Brown: ”Jag är j*vligt bra på det jag gör så skit ner dig om du inte gillar det”

Är du ett fan av UFC-fightern Matt Brown? Om inte verkar det inte som om han skulle bry sig ändå. Brown möter Robbie Lawler i UFC on FOX 12 main event som går i San José Kalifornien den 26 juli.

Matt Brown:

”Jag tror att jag över tid lärt mig ”skit samma, jag är j*vligt bra på det jag gör”. Så du kan dra åt h*lvete om du inte gillar det. Jag var till och med så ödmjuk att jag tittade på mina motståndare och jag tror att jag tittar mer objektivt på dem på det här sättet. Jag vill inte säga att jag är kaxig eller arrogant, det är inte så. Jag mår bra, trivs och jag är glad över vem jag är och jag är självsäker oavsett vad som händer i match. Jag är självsäker eftersom jag jobbar stenhårt varje dag och när jag vaknar på söndag, vinst eller förlust, så bryr jag mig inte för jag vet att jag gav allt jag hade.”

Om Brown vinner blir det hans åttonde raka vinst och han får en chans på titeln mot Johny Hendricks

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer