Nyhet

Knockout power till Bellator genom Paul Delay och Melvin Manhoef

Skiftet från Bjorn Renbey till Scott Coker som vd för Bellator har redan burit frukt. Coker har signat Paul Daley och Melvin Manhoef, två knockout artister, som han jobbade med under Strikeforce-tiden.

Nyligen annonserade Bellator MMA att Paul Daley (34-13-2 MMA, 1-0 BMMA) och Melvin Manhoef (28-11-1 MMA, 0-0 BMMA) har signat nya avtal med organisationen. Varken datum eller motståndare för deras nästa match är satta ännu.

Daley har varit med länge och fightats för organisationer som UFC, Strikeforce och EliteXC och återvänder nu till Bellator igen. Han fightades för Bellator 2012 och har sammanlagt åstadkommit inte mindre än 25 knockouts på sina 34 vinster.

”Jag återvänder till Bellator för att jobba med Scott Coker. Han är en grym kille. Jag hade några grymma matcher när vi båda var i Strikeforce.”

Daley om Bellator:

”Jag är här för att bli mästare. Jag vill bli mästare. Oavsett om vi pratar Bellator eller UFC så har det inte funnits någon brittisk mästare i någon av de större organisationerna, inte ens i Strikeforce som nu är dött och begravet.”

”Jag tror att jag kommer få en hård första match, jag kommer vinna, och därefter tror jag att jag är i en position där jag kan få möta Douglas Lima. Det är inte avtalat och det har inte diskuterats. Men som jag ser det, när jag kommer tillbaka till Bellator och vinner över en av deras stora stjärnor i welterweight så är jag redo för att utmana Douglas Lima om bältet”

”Jag hade kunnat överväga att återvända till UFC men nu, med den nya eran i Bellator, så tror jag att Bellator kommer konkurrera med UFC.”

Daley och Manhoef är båda favoriter hos fansen med sin explosiva fighting stil. Den forna Strikeforce och K-1 veteranen Manhoef gick senast match i april i år mot Evangelista “Cyborg” Santos. Matchen gick i Brasilien och Manhoef vann via TKO redan i första ronden.

Senast Manhoef fightades för Coker och Strikeforce var 2011 och har sedan dess lyckats få ihop ett positivt MMA-record samt fightats i kickboxning, bland annat GLORYs Last Man Standing Tournament.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer