Nyhet

Johny Hendricks om Robbie Lawler vs Matt Brown: ”Jag bryr mig inte om vem som vinner”

På helgens UFC on Fox 12 möts Robbie ”Ruthless” Lawler och Matt ”the Immortal” Brown i San Jose. Matchen avgör vem som får utmana Johny ”Bigg Rigg” Hendricks om bältet.

Hendricks är i slutfasen av rehabilitering av bicepsskadan han åtdrog sig när han mötte Lawler om den då vakanta titeln i maj. Hans nästa match blir alltså mot vinnaren i helgens main event. Bettingföretagen har Lawler som favorit vilket innebär att fansen ser honom som den troliga vinnaren.

Hendricks vill inte uttala sig om matchen. Som han ser det är det bättre att inte prata om potentiella motståndares styrkor och svagheter.:

Förr eller senare kommer jag troligen få möta dem alla.

Hendricks är kluven till vem han föredrar att möta i nästa match:

Jag bryr mig inte om vem som vinner på lördag. En del av mig vill möta Robbie igen, hel och frisk denna gång, men å andra sidan så är det en annan del av mig som vill möta någon ny. Det skall bli spännande att se vad som händer för båda har chans att vinna.

Hendricks kan också se att det kommer att bli ett returmöte med George St Pierre i framtiden. Detta eftersom St Pierre syns regelbundet i media. De båda möttes i november förra året där St Pierre drog det längst strået i ett kontroversiellt domslut för att sedan formellt dra sig tillbaka och därmed lämna bältet vakant. Som den nya mästaren har sagt flera gånger så vill han gärna ha ett returmöte, men känner inte att det är en absolut nödvändighet för att hans karrär skall bli fulländad.

För den som vill bekanta sig lite mer med Bigg Rigg så finns en intervju ovan.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer