Nyhet

Melvin Manhoef i 4-manna turnering på Global Fighting Championship

Vi har tidigare rapporterat om att Badr Hari, trots lite motstridiga uppgifter inledningsvis, kommer att fightas på Global Fighting Championship i Dubai den 16 oktober. Nu gör även Melvin Manhoef honom sällskap.

Melvin Manhoef, 38 år, är född i Surinam men vid 3 års ålder flyttade han tillsammans med sin familj till Holland. Manhoef introducerades till thaiboxning av sin yngre bror och hoppade på tåget. Han gick sin första match vid 18 års ålder och vann. Manhoef har sedan dess slagit sig fram i alla de stora organisationerna som, DREAM, RINGS, K-1 ONE FC, Strikeforce och It’s Showtime.

På Global Fighting Championship den 16 oktober kommer Manhoef att ingå i en 4-manna heavyweight turnering:

Ismael Lazaar (MAR) vs Tai Tuivasa (AUS)
Melvin Manhoef (NLD) vs Hassan Kassrioui (MAR)

Superfight

Badr Hari (MAR) vs Patrice Quarteron (FRA)

Badr ”The Golden Boy” Hari (40-12) och Patrice Quarteron (38-5) har båda ägnat mycket tid åt att hetsa varandra och hypa matchen via sociala medier.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer