Nyhet

Dana White om TUF 20: ”Ge det en vecka så kommer de hata varandra”

Realityserien The Ultimate Fighter 20 filmas just nu i Las Vegas och skillnaden från tidigare upplagor av serien är att det endast medverkar kvinnor. Vinnaren kommer att bli nya UFC-mästaren i strawweight. Dana White uttalade sig nyligen om serien.

”Jag tror det kommer att bli bra. Jag tycker vi har några riktigt bra fighters och några riktigt bra karaktärer. Jag tror den här säsongen kommer att bli grymt bra och jag ser fram emot den. Det som annorlunda med detta och att hantera 16 människor som vill lyckas i UFC är viktklassen. Detta är dem hårdaste tjejerna i världen.”

Det hade spekulerats i att säsongen kommer att bli den mest dramatiska någonsin och det har enligt uppgift redan skett ett slagsmål första inspelningsdagen. Det vittnar om en hög rivalitet bland tjejerna och vissa av deltagarna har en historia bakom sig sedan tidigare.

”Två av dem ogillade varandra redan första dagen. Tjejer vet hur tjejer fungerar. Ge det en vecka och de kommer alla hata varandra.”

Serien kommer att börja sändas på FOX Sports 10 september.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer