Nyhet

Står Hollywood i vägen för att få Gina Carano att signa med UFC?

Förut var det advokater, nu verkar det vara Hollywood som sätter käppar i hjulet för ett avtal mellan UFC och Gina Carano. UFCs president Dana White har tidigare sagt att det bara är en fråga om att få till ett möte och sedan ska det vara klart men så enkelt är det nog inte.

Dana White och UFC vill gärna signa Gina Carano (7-1 MMA) och boka en match mellan henne och Ronda Rousey (10-0 MMA, 4-0 UFC) då både han och nyligen signade Holly Holm (7-0 MMA) känner att hon behöver lite mer tid.

Planen är att låta Holm få åtminstone en match till under bältet innan en titelmatch är aktuell för hennes del. Som vi tidigare rapporterat om återhämtar sig Holm dessutom efter en skada hon ådrog sig i sin senaste match.

Holms tankar:

”Jag har aldrig under min karriär själv valt vem jag ska möta och jag har inte lust att börja nu. Du vill inte bli kanonmat men samtidigt så vill du ha utmaningar. Jag liksom låter mitt crew leda vägen och så tar jag mig an de utmaningar jag ställs inför på vägen.”

Fortsättning lär följa vad gäller förhandlingarna mellan Hollywood, Gina Caranos agent och UFC. Vad man kan utläsa i Twitter flödet kan det eventuellt röra sig om att Studio oroar sig för att en förlust för Carano i en titelmatch mot Rousey skulle få konsekvenser för Caranos fortsatta filmkarriär och hennes actionhjälte status.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer