Holly Holm får inte titelmatch på en gång men det skulle däremot Gina Carano få

Holly Holm, som ju nyligen signade med UFC, får inte en titelmatch på en gång. Gina Carano däremot, som ännu inte är signad, får titelmatch direkt om hon hoppar ombord.

Dana White har uttalat att Holm (7-0 MMA) kommer få gå minst en match innan hon eventuellt har förtjänat att gå upp om titeln i viktklassen. När första UFC-matchen blir av för Holm är ännu inte bestämt då hon fortfarande återhämtar sig efter att ha brutit armen i sin förra match.

Gina Carano är inte ens signad än men White är säker på att de kommer lyckas få henne att skriva på inom kort och han anser också att hon förtjänar en chans på titeln, på en gång:

”Jag tycker att hon förtjänar en chans på titeln på en gång. Hon är berättigad det, det vet alla.”

Efter Whites senaste möte med Carano var han mycket exalterad och han har tidigare sagt att han tycker Carano är en av de mest charmiga personer han träffat och att hennes tankar kring och inställning till fighting har imponerat på honom. Om senaste mötet sade han:

”Jag älskar vad hon hade att säga och jag är spänd av förväntan. Jag hoppas att jag får till en deal med henne.”

Mer från White:

”Vänta tills ni får lyssna till vad hon har att säga. Det är faschinerande att prata med henne. Jag använder aldrig det här ordet, jag tror aldrig att jag har någonsin använt det – men hon är en av de mest charmiga personerna jag någonsin har träffat. När du sitter och lyssnar på vad hon har att säga som fighting..det är häftigt.”

När White ombads kommentera Miesha Tates önskemål om en ny chans mot Rousey sade han:

”Vad har hon att bitcha om? Miesha fick en extra chans mot Ronda om titeln när Cat (Zingano) skadade sig. Hon har haft tur.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer