Nyhet

Dana White efter UFC 175: ”Belfort står på tur”

Titelutmanaren på UFC 175; Lyoto Machida förlorade på domslut mot Chris Weidman som fortfarande är regerande mästare i mellanvikt. På presskonferensen efter galan pratade Dana White om vem som står på tur för att utmana om bältet.

Dana White anser att Vitor Belfort (24-10), som ursprungligen skulle ha mött Weidman på UFC 175, står på tur. Belfort är dock en i raden av de UFC-fighters som har upplevt problematik kring doping och Nevada State Athletic Commission. Belfort blev testad flera veckor innan kommissionen bestämde sig för att förbjuda TRT. Detta ledde slutligen till att han blev petad från titelfighten och Machida tog hans plats.

White vill vänta och se vad som händer innan UFC bestämmer sig men säger;

”Jag tror jag vet vad som står på tur, vad ni vill se och vad jag vill se – Vitor Belfort. Låt oss se vad som händer med Vitor och om han kan lösa sina problem.”

Belfort däremot tog tillfället i akt att uttrycka sin önskan att få en title shot via Instagram;

”Nu vill jag ha vad jag förtjänar! MITT TITLE SHOT!”

Presskonferensen i sin helhet kan ni se i klippet ovan. Den börjar vid 10:07 minuter in i klippet.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer