Nyhet

Therese Gunnarsson vs. Ariana Santos på Battle of Lund 6

Halmstadsfightern Therese Gunnarsson möter portugisiskan Ariana Santos från Dinamite Team på Battle of Lund 6 den 20 september. Matchen kommer att gå i -50kg.

Therese Gunnarsson är mycket meriterad och kommer från en kickboxningsbakgrund men har bestämt sig för att satsa helhjärtat på thaiboxningen. Hennes record i kickboxning är 76 vinster, 12 förluster. Hennes record i thaiboxning är 7 vinster, 10 förluster. Hon har även ett boxningsrecord på 5 vinster, 2 förluster.

Ariana Santos kommer från portugisiska storklubben Team Dinamite från Lissabon och har ett record på 21 vinster och 4 förluster. Hon har tidigare mött Johanna Rydberg på Muay Thai Arena 3 där hon förlorade på delat domslut.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer