Nyhet

Amatör VM och kända profiler på UFC Fan Expo

UFC har släppt den långa och gedigna gästlistan för UFC Fan Expo 2014 som hålls den 5-6 juli på Mandalay Bay Convention Center i Las Vegas. Det blir en helg med UFC-galor, events och aktiviteter och dessutom, för första gången någonsin, VM i Amatör MMA där Sverige deltar.

Internationella MMA Förbundet (IMMAF) presenterar det första världsmästerskapet i Amatör MMA. VM-turneringen pågår från den 30 juni till och med den 5 juli vilket innebär att turneringens sista dag och finalerna ingår i UFC Fan Expo:t på lördagen vilket ger stor exponering för såväl VM-turneringen som för finalisterna.

På Expo:t får fansen chansen att träffa legendariska UFC-, PRIDE FC- och Strikeforce fighters, se superfights i grappling, delta på träningsseminarier, ta del av underhållning och mycket mer samt så klart också se finalerna i amatör VM.

Gästlistan på UFC Fan Expo består av bland andra följande:

Cain Velasquez, UFC heavyweight champion
Johny Hendricks, UFC welterweight champion
Forrest Griffin, former UFC light heavyweight champion and UFC Hall of Famer
Matt Hughes, former UFC welterweight champion and UFC Hall of Famer
Chuck Liddell, former UFC light heavyweight champion and UFC Hall of Famer
Ken Shamrock, former UFC champion and UFC Hall of Famer
Georges St. Pierre, former UFC welterweight champion
Junior dos Santos, former UFC heavyweight champion
Rashad Evans, former UFC light heavyweight champion
Carlos Condit, former interim UFC welterweight champion
Michael Bisping, UFC middleweight
Miesha Tate, UFC women’s bantamweight
Diego Sanchez, UFC lightweight
Luke Barnatt, UFC middleweight
och många, många fler…

Om Expo:t inte är nog så har man chansen att även se professionell MMA. På lördag den 5 juli går UFC 175 Weidman vs Machida där även Ronda Rousey möter Alexis Davis och på söndag den 6 juli går TUF 19-finalen där bland annat coacherna för årets säsong BJ Penn och Frankie Edgar möts.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer