Nyhet

Fightcard för Glory Last Man Standing och Glory 17 Los Angeles

Glorys galor som kommer att gå av stapeln under kvällen har ett lite annorlunda upplägg än tidigare. De två galorna Glory Last Man Standing och Glory 17 Los Angeles kommer att gå samma kväll direkt efter varandra och bjuder på hela 3 titelmatcher.

Glory Last Man Standing kommer att bestå av en 8-mannaturnering där Glorys nya mellanviktsmästare kommer att krönas. Dessutom kommer två titelmatcher att gå under denna del av galan och det är dels en rematch om tungviktsbältet mellan Daniel Ghita och Rico Verhoeven samt om welterviktsbältet mellan Marc De Bonte och Joe Valtellini där vinnaren kommer att möta Nieky Holzken om bältet längre fram.

8-mannaturneringen för Last Man Standing ser ut som följande:
Artem Levin vs. Alex Pereira
Joe Schilling vs. Simon Marcus
Wayne Barrett vs. Bogdan Stoica
Filip Verlinden vs. Melvin Manhoef

Glory 17 Los Angeles är en contenderturnering i fjädervikt där vi även bjuds på två main events. Veteranen Mirko ”CroCop” Filipovic känd från K-1, Pride och UFC möter Jarrell Miller i en rematch i tungvikt och Andy Ristie möter Ky Hollenbeck om contenderplatsen i lättvikt. Ristie är känd för sin något udda fightingstil, han knockade både Giorgio Petrosyan och Robin Van Roosmalen på samma kväll på Glory 12 New York.

4-mannaturneringen för Glory 17 Los Angeles ser ut som följer:
Shane Oblonsky vs. Marcus Vinicius
Gabriel Varga vs. Yodkhunpon Sitmonchai

Mer information om eventen hittar ni här

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer