Nyhet

Jarrell Miller nobbar MMA: ”kommer aldrig bli Dana Whites marrionett”

Jarrell ”Big Baby” Miller kommer att möta Mirko ”Cro Cop” Filipovic i huvudmatchen på morgondagens Glory 17. Oavsett hur det går så har kickboxaren Miller ingen som helst tanke på att börja med MMA.

Tidigare i sin karriär fanns tanken där, men efter 23 matcher i professionell kickboxning samt även en del proffsboxning, är den nu 25-årige Miller helt ointresserad. Han menar att han får betydligt bättre betalt i organisationer som Glory och K-1 än han hade fått i MMA. Hen anser också att MMA-fighters får förstört utseende med deformerade ansikten och öron:

Jag är ung, jag är fortfarande obesegrad i boxning, enligt mig är jag fortfarande obesegrad i kickboxning och jag är snygg. Efter min karriär vill jag göra något med mitt liv, kanske som skådespelare. MMA-fighters kan inte göra det. Det enda dom kan göra är att starta ett gym och coacha.

En annan anledning till Millers avsmak för MMA är den hierarkiska strukturen med en viss minst sagt frispråkig ledande figur i toppen:

Jag kommer aldrig bli Dana Whites marionett, jag har jobbat för hårt.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer