Nyhet

Odyne X3M MMA ställs in

Arrangören meddelar att Odyne X3M MMA den 31 maj 2014 i Karlshamn ställs in på grund av för dålig biljettförsäljning. Alla som köpt biljetter får sina pengar tillbaka.

Det som var tänkt som en kampsportsfest ute på piren i Karlshamn med professionella MMA-matcher, underhållning och grillning blir inte av. Inte som planerat den 31 maj i alla fall.

Precis för en stund sedan meddelade arrangören att galan är inställd:

– Vi måste tyvärr meddela att Odyne X3M MMA den 31:a Maj 2014 i Karlshamn är inställd -vi skjuter upp våra planer till senare i år. Trots den överväldigande positiva responsen vi fått från media och gemene man har vi av någon anledning inte sålt tillräckligt många biljetter i god tid för att garantera att det kan utföras.

– Framför allt är detta inte bara en pengafråga, utan det är helt enkelt inte rättvist för våra samarbetspartners, media och fighters -många som skulle resa över halva jordklotet- att det skulle stå ett par hundra personer som försöker göra sig hörda från läktare ämnade för 2000.

– Tydligen är Blekinge inte redo för MMA/ Kampsports events av denna kalibern, säger en besviken arrangör.

– Naturligtvis får ni som faktiskt köpt biljetter pengarna tillbaka från Biletto och vi vill ta detta tillfälle i akt att tacka Er för entusiasmen, och be extremt mycket om ursäkt för att galan nu inte blir av trots 8 månaders arbete.

– Räkna dock inte ut oss än! säger arrangören som har förhoppningar om att genomföra tävlingen längre fram i år. Nytt datum är dock inte satt.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer