Nyhet

Guram Kutateladze möter Niclas Larsen i Danmark

MMA-fightern och thaiboxaren Guram Kutateladze möter Niclas Larsen i thaiboxning på Fight Arena den 8 mars i Albertsund Musikteater, Danmark. Även Kittisak Noiwibon och Elna Nilsson går match på samma gala.

Vad känner du till om din motståndare?

– Han är en bra fighter. Vad jag känner till är att han är rankad 11 av Glory i -70 kg, och troligtvis den bästa fightern i Danmark.

Tror du en vinst skull kunna öppna dörrarna för Glory?

– Jag vill inte se förbi min motståndare. Vi får se hur matchen går. Han är en bra motståndare och det är ett bra möjlighet för mig.

Berätta om dina dagliga rutiner.

– Varje kväll håller jag kvällspass på House of Samurai i olika kampsporter i 4-5 timmar. Samt att jag ibland hjälper andra fighters inför match. Jag tränar själv 2 timmar om dagen och jag jobbar med dojon eller träningslokalen, ser till att det är rent och snyggt samt tar hand om trädgården.

Svenska fighters på Fight Arena:

Guram Kutateladze vs Niclas Larsen
Elna Nilsson vs Sandra Zivkovic
Kittisak Noiwibon vs Dejan Misic

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer