Nyhet

SW- och BJJ-förbunden söker styrelseledamöter

Svenska Submission Wrestling Förbundet (SSWF) och Svenska BJJ Förbundet (SBJJF) har årsmöte i Stockholm den 22 mars och nu söker förbunden nya intresserade som kan tänka sig sitta i en styrelse och arbeta inom de olika förbunden.

Så här skriver de på sina respektive hemsidor:

SSWF

Är DU intresserad av att sitta i styrelsen? Vill du vara med och påverka, planera och utveckla submission wrestling? Skicka då ett mejl till oss och anmäl ditt intresse! Att sitta i styrelsen kräver inga förhandskunskaper, bara att man är glad, kreativ och vill vara med. Kanske du är vår nästa ordförande, kassör eller styrelsemedlem? Om du har en specifik post du är intresserad av kan du nämna den i mejlet, vill du veta mer om de olika posterna och vad det innebär kan ni ta kontakt med de som sitter idag. Den 22 mars kommer SSWF ha årsmöte i Stockholm i samband med Svenska Budo & Kampsportsförbundets årsmöte. Då ska en ny styrelse tillsättas. Anmäl ditt intresse senast den 1/3.

Mvh, valberedning

Ordförande valberedning: Christian Lindell (val_ordforande@subwrestling.se)
Ledamot valberedning: Anny Hammarsten (val_ledamot1@subwrestling.se)
Ledamot valberedning: Mattias Awad (val_ledamot2@subwrestling.se)

http://subwrestling.se/?p=1083

SBJJF

Vill du sitta med i kommande styrelse eller känner du någon annan som skulle passa för uppdraget? Anmäl då ditt intresse, eller din nominering, till valberedningens ordförande Monika Stylin på monika@grappling.se tillsammans med en kort motivering och kontaktuppgifter. Intresse för och erfarenhet av utbildningsfrågor är meriterande.

BJJ-förbundets årsmöte hålls i Stockholm den 22 mars. Vi ses där!

Med vänlig hälsning
Valberedningen (Monika Stylin, Marcus Widengren och Ingrid Ekenberg Jansson)

http://bjjsweden.se/2014/02/ar-du-en-engagerad-person/

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer